Η Σχολή μας

Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε μια όαση ηρεμίας στο κέντρο της Αθήνας, μακριά από το καθημερινό άγχος που ζει ο καθένας μας στην πόλη. Προσφέρουμε μαθήματα Yoga που είναι φιλικά και προσβάσιμα σε όλους, σ’ ένα φιλόξενο, χαλαρό και ασφαλές περιβάλλον. Για όσους  επιθυμούν να κάνουν τη πρακτική τους από την άνεση του δικού τους χώρου, τα μαθήματα Yoga γίνονται ταυτόχρονα και διαδικτυακά.

Η Ζωή Γκιννή, πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα, άνοιξε το πρώτο στούντιο το 2011 στη Δροσιά Αττικής. Από το καλοκαίρι του 2018, το Mind Body Soul Yoga στούντιο μεταφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη πλατεία Μαβίλη.

Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι δάσκαλοι μας, διδάσκουν μαθήματα Yoga, Διαλογισμού και Face Yoga σε μικρές ομάδες έως 10 ατόμων ή σε ατομικές συνεδρίες.

Η ομαδα μας
mainabout

Μεσα στο Στουντιο

https://admin.mindbodysoulyoga.gr/sites/default/files/2019-12/img_2245.jpg
https://admin.mindbodysoulyoga.gr/sites/default/files/2019-12/img_2030.jpg
https://admin.mindbodysoulyoga.gr/sites/default/files/2019-12/img_2034.jpg

Η ομάδα μας

Ζωή Γκιννή

Πιστοποιημένη δασκάλα Yoga

Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου στις Πολιτικές Επιστήμες και στα Οικονομικά, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αργότερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, Αυστρία, ακολούθησα μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του εταιρικού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για περισσότερα από 20 χρόνια. Το πάθος μου για τη Yoga με ώθησε να ακολουθήσω ένα διαφορετικό και εναλλακτικό μονοπάτι στη ζωή μου. Είμαι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga από τη Yoga Alliance International India και πιστοποιημένη δασκάλα Kundalini Yoga από τη Yoga Alliance. Είμαι αφοσιωμένη στις βασικές αρχές της Yoga, τόσο όταν βρίσκομαι πάνω, αλλά και μακριά από το στρωματάκι μου. Διδάσκω Hatha, Vinyasa και Kundalini Yoga στα ελληνικά και τα αγγλικά σε ομάδες ή σε ατομικές συνεδρίες.

Τα κύρια οφέλη για τους ασκούμενους στη Yoga είναι η αυξημένη αντοχή, η μείωση του άγχους, ο αυτοέλεγχος και μια γενικότερη αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Η Γιόγκα είναι ελευθερία και ένα μέσο αυτο-έκφρασης.

Άνοιξα το πρώτο μου στούντιο Yoga το 2011, στη Δροσιά Αττικής και από το 2018 βρίσκομαι στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη πλατεία Μαβίλη. Συμμετέχω ενεργά στη διάδοση και θεσμοθέτηση της Γιόγκα στην Ελλάδα και είμαι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδας, της ΚΥΤΑ Ελλάς και μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ομοσπονδίας Γιόγκα Ελλάδας (ΟΓΕ).

Zoe Ginnis

Αλεξανδρα Βεκιάρη

Face Yoga Specialist

Είμαι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College, ενώ έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησα για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχω κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχω αφοσιωθεί στην διάδοσή της στην Ελλάδα.

alexa

Λένα Μήλα

Πιστοποιημένη δασκάλα Yoga

Ξεκίνησα την εξερεύνηση της κίνησης παρακολουθώντας μαθήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού. Από το 2016, έχοντας κλείσει τον κύκλο των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών μου εργάζομαι σε διάφορες θέσεις στο τομέα των Φαρμακευτικών βιομηχανιών. Το 2018, ήρθε να προστεθεί η συνειδητή εξερεύνηση της κίνησης μέσω της αναπνοής μέσα από τα πρώτα μαθήματα yoga που παρακολούθησα. Ενθουσιάστηκα από τα άμεσα οφέλη των πρακτικών σε σώμα, ψυχή και νου. Έτσι η yoga έγινε μέρος της ζωής μου.

Τον Ιούνιο του 2023 ολοκλήρωσα με επιτυχία τη βασική εκπαίδευση δασκάλων, πιστοποιημένη από τη Yoga Alliance.

Αγαπώ το flow- τη διαδοχή των θέσεων και τον όμορφο χορό που αυτές συνθέτουν.

LENA