Η Σχολή μας

Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε μια όαση ηρεμίας στο κέντρο της Αθήνας, μακριά από το καθημερινό άγχος που ζει ο καθένας μας στην πόλη. Προσφέρουμε μαθήματα Yoga & Pilates που είναι φιλικά και προσβάσιμα σε όλους, σ’ ένα φιλόξενο, χαλαρό και ασφαλές περιβάλλον. Για όσους  επιθυμούν να κάνουν τη πρακτική τους από την άνεση του δικού τους χώρου, τα μαθήματα Yoga γίνονται ταυτόχρονα και διαδικτυακά.

Η Ζωή Γκιννή, πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα, άνοιξε το πρώτο στούντιο το 2011 στη Δροσιά Αττικής. Από το καλοκαίρι του 2018, το Mind Body Soul Yoga στούντιο μεταφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη πλατεία Μαβίλη.

Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι δάσκαλοι μας, διδάσκουν μαθήματα Yoga, Pilates και Face Yoga σε μικρές ομάδες έως 10 ατόμων ή σε ατομικές συνεδρίες.

Η ομαδα μας
mainabout

Μεσα στο Στουντιο

https://admin.mindbodysoulyoga.gr/sites/default/files/2019-12/img_2245.jpg
https://admin.mindbodysoulyoga.gr/sites/default/files/2019-12/img_2030.jpg
https://admin.mindbodysoulyoga.gr/sites/default/files/2019-12/img_2034.jpg

Η ομάδα μας

Ζωή Γκιννή

Πιστοποιημένη δασκάλα Yoga

Με την ολοκλήρωση των σπουδών μου στις Πολιτικές Επιστήμες και στα Οικονομικά, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αργότερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης, Αυστρία, ακολούθησα μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του εταιρικού Μάρκετιγκ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για περισσότερα από 20 χρόνια. Το πάθος μου για τη Yoga με ώθησε να ακολουθήσω ένα διαφορετικό και εναλλακτικό μονοπάτι στη ζωή μου. Είμαι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga από τη Yoga Alliance International India και πιστοποιημένη δασκάλα Kundalini Yoga από τη Yoga Alliance Professionals UK. Είμαι αφοσιωμένη στις βασικές αρχές της Yoga τόσο όταν βρίσκομαι πάνω, αλλά και μακριά από το στρωματάκι μου. Διδάσκω Hatha, Vinyasa και Kundalini Yoga στα ελληνικά και τα αγγλικά σε ομάδες ή σε ατομικές συνεδρίες.

Τα κύρια οφέλη για τους ασκούμενους στη Yoga είναι η αυξημένη αντοχή, η μείωση του άγχους, ο αυτοέλεγχος και μια γενικότερη αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας.

Άνοιξα το πρώτο μου στούντιο Yoga το 2011, στη Δροσιά Αττικής και από το 2018 βρίσκομαι στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη πλατεία Μαβίλη.

ginis

Αλεξανδρα Βεκιάρη

Face Yoga Specialist

Είμαι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College, ενώ έχω παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησα για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχω κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχω αφοσιωθεί στην διάδοσή της στην Ελλάδα.

alexa

Βιργινία Αντωνιάδου

Πιστοποιημένη δασκάλα Pilates & Yoga

Η αφοσίωση στο χορό και το ενδιαφέρον μου για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, με να ώθησαν να ακολουθήσω ποικίλες σπουδές, με στόχο την επαγγελματική κατάρτιση σε τεχνικές που συμβάλλουν στην ευημερία, ευζωία και στην ενεργειακή εξισορρόπηση του ανθρώπου. Είμαι Δασκάλα Γιόγκα με πιστοποίηση από την Διεθνή Ακαδημία Sivananda Yoga Vedanta, όπου και απέκτησα τον τίτλο της Γιόγκα Siromani, μετά από τη παραμονή μου στο Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari Ashram, στη Κεράλα της Ινδίας. Είμαι πιστοποιημενη δασκάλα Aerial Yoga και Yin Yoga από το Swaha Yoga Center. Στο Physicalmind Institude της Νέας Υόρκης σπούδασα πιλάτες με στρώμα και εξοπλισμό, τεχνική η οποία είναι γνωστή για τις ευεργετικές της δράσεις στο σώμα. Με εκτεταμένες χοροθεατρικές μελέτες και σεμινάρια σωματικού θεάτρου, χοροθεραπείας και αυτοσχεδιασμού, έχω δώσει παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και στη Γερμανία. Κατέχω Bachelor of Arts στο χορό, με εξειδίκευση στο κλασσικό μπαλέτο, αλλά και με έμφαση στον σύγχρονο, οριένταλ και φλαμένκο χορό. ‘Εχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με σημαντικούς δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως χορού στο Alvin Ailey Dance School του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, σεμινάρια Yoga, Ινδικής Φιλοσοφίας και Dance Therapy με την Λήδα Shantala, και σεμινάρια Ensemble Physical Theatre & Αυτοχεδιασμού με τον John Britton. Τα τελευταία 15 χρόνια διδάσκω παραδοσιακή Χάθα γιόγκα και πιλάτες σε πολλές σχολές χορού, γυμναστήρια και σε ιδιωτικές συνεδρίες σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, είμαι πιστοποιημένη θεραπευτής παραδοσιακoύ ταϊλανδέζικου μασάζ και διδάσκω χοροκινητική έκφραση και αυτοσχεδιασμό.

virginia