2021-12-04

Kundalini Workshop

Άδραξε τα κύματα της ζωής με την Αναπνοή €30

4.12.2021 16:00-19:00
Online

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο, δύσκολων χρόνων οι ζωές και οι βεβαιότητες μας  έχουν ανατραπεί.

Χρειάστηκε να αναδιοργανώσουμε την δική μας  καθημερινότητά αλλά και της οικογένειάς μας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις αναγκαστήκαμε να μείνουμε μακριά από τους αγαπημένους μας. Πολλοί έχασαν τη δουλειά τους μα πάνω από όλα αναγκαστήκαμε να απομονωθούμε, οδηγώντας μας σε μια καταστροφική συρρίκνωση της  κοινωνικής μας αλληλεπίδρασης.

Μετά το πρώτο lockdown, μας δόθηκε πίσω μια ταλαντευόμενη και περιοριστική ελευθερία που απενεργοποίησε τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό μας για το αύριο.

Ενώ ήμασταν απασχολημένοι με τη κατανόηση, την αναδιοργάνωση και την εύρεση λύσεων στη καθημερινή μας ζωή, δεν συνειδητοποιούσαμε ότι αναπτυσσόταν μια παράλληλη πανδημία, λιγότερο εντυπωσιακή, πιο λεπτοφυής, ύπουλη και σιωπηλή, αυτή της ανασφάλειας, της εσωστρέφειας, της κατάθλιψης, των εξαρτήσεων. Άγχος, στρες, φόβος, μοναξιά, συνειδητά ή ασυνείδητα, μας κατακλύζουν.

Σας προσκαλούμε να μοιραστούμε μαζί, σε ένα τρίωρο εργαστήριο, όπου μέσω της τεχνογνωσίας της Κουνταλίνι Γιόγκα και με την καθοδήγηση του Hari Simran Singh Khalsa, θα εξερευνήσουμε το πως μπορούμε να βιώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, ξεκινώντας από το παρόν.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσουμε από μία διαφορετική οπτική τη σημερινή κατάσταση και την σύνδεση μας με το παρόν και χτίζοντας νέες βάσεις που θα μας στηρίξουν σε κάθε επόμενο, μελλοντικό μας βήμα. 

Σας προσκαλούμε να ασκηθούμε και να διαλογισθούμε μαζί, να μάθουμε ή να ξαναθυμηθούμε πως να αντιμετωπίζουμε την απόγνωση, το θυμό και την απομόνωση στη καθημερινότητά μας. Να μάθουμε, πως να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά, γαλήνια και με καθαρό νου το 24ωρό μας με τις προκλήσεις του. Να μάθουμε πως να ζούμε μια ζωή με νόημα.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν το τρόπο που η Κουνταλίνι Γιόγκα με τα πολύτιμα, εύχρηστα εργαλεία βοηθά το σύγχρονο άνθρωπο που βρίσκεται υπό πίεση. Αποτελείται από ένα σύνολο πρακτικών που αφυπνίζουν τη δύναμη που υπάρχει μέσα μας,  μας βοηθούν να βαδίσουμε το προσωπικό μας μονοπάτι, να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και να είμαστε πάντα παρόντες, βιώνοντας κάθε στιγμή. 

Για τη συνάντηση δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη εμπειρία, φορέστε άνετα ρούχα, πάρτε κοντά σας ένα μπουκαλάκι νερό και την καλή σας διάθεση και ελάτε να ενώσουμε την ενέργειά μας.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από τις Αλεξάνδρα Αργυριάδου, Ζωή Γκιννή, Βικτωρία Κουρκάκη, και Μάρω Τσακωνάκου, δασκάλες Κουνταλίνι Γιόγκα.

Ημερομηνία & ώρες διεξαγωγής:

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου2021, 16:00-19:00

Τρόπος διεξαγωγής:

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom. O σύνδεσμος θα αποσταλεί μετά την εγγραφή και την εξόφληση του σεμιναρίου στη διεύθυνση του email σας. 

Κόστοςσυμμετοχής:
€30

Τα χρήματα θα κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό κι μετά την αποστολή της απόδειξης πληρωμής, θα λάβετε τον σχετικό σύνδεσμο.

Πληροφορίες & εγγραφές: Ζωή Γκιννή 6941500661, Μάρω Τσακωνάκου 6988055881

Λίγα λόγια για το Δάσκαλο:

Image removed.

Γεννήθηκε στη Ρώμη το 1960. Είναι θεραπευτής, φιλόσοφος, δάσκαλος γιόγκα και Life Counselor. Εμπνεύστηκε τη μέθοδο και ίδρυσε τη Σχολή Sat Guru Charan-Reflexology, βασιζόμενος στη διαλογιστική προσέγγιση. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «At the Foot of True Consciousnessδιδάσκει σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ιταλία και σε όλο το κόσμο, δια ζώσης και διαδικτυακά, στην Ιταλική, Αγγλική και Ελληνική γλώσσα.

H σχέση του με τη γιόγκα ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία και πίστευε ότι αυτή αποτελεί ένα εργαλείο συνειδητής μεταμόρφωσης, ισορροπίας και ανανέωσης.

Μετά από πολλά χρόνια πρακτικής και περιπλάνησης στην Ανατολή, συνάντησε το δάσκαλό του, Yogi Bhajan, στις ΗΠΑ, δίπλα στον οποίο μελέτησε τη Kundalini Yoga, για περισσότερα από 25 χρόνια. Η μελέτη της γιόγκα τον έκανε να εμβαθύνει στις τεχνικές του Διαλογισμού και στη χρησιμότητα αυτού ως θεραπευτικό μέσο. Είναι εξειδικευμένος στη Διαχείριση του Άγχους , στην ενίσχυση των ιδιαίτερων ταλέντων του κάθε ανθρώπου,  και στη συνειδητή επικοινωνία.

Το 1996 βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά και την ερωτεύεται. Ζει για ένα χρόνο στην Αμοργό και μετά επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη για να διδάξει Kundalini Yoga. H επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη και οι διδασκαλίες του βρίσκουν μεγάλη απήχηση και έτσι ο Yogi Bhajan του αναθέτει τη διάδοση της Kundalini Yoga στην Ελλάδα. Στο επόμενο διάστημα ανοίγει το Άσραμ, Guru Das Ashram και ταξιδεύει  σόλη την Ελλάδα. Aκόμη και σήμερα, μετά από 25 χρόνια, συνεχίζει να εργάζεται με πίστη, ως Θεραπευτής, Δάσκαλος και Εκπαιδευτής, πιστός στην αποστολή του ως πρεσβευτής των διδασκαλιών του Yogi Bhajan. Το ρητό του είναι: "Δεν μπορείς να αποφύγεις να υποφέρεις, αλλά μπορείς να αποφύγεις αυτό να σε καταβάλλει".

Τα επόμενα χρόνια τον βρίσκουν να εμπλέκεται με διεθνείς μη κερδοσκοπικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Το 2015 ήταν ο κύριος ομιλητής στην Ιταλική Βουλή με θέμα «Διαλογισμός και φυσικές Θεραπείες». Είναι ο Διευθυντής Προγράμματος και Εκπαίδευσης τη Leitmotiv Academy, Ιταλίας.

2019-12-01

.l

Χριστουγεννιάτικο Workshop Face Yoga 25 €

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 στις 12 μ.μ. – 2:30 μ.μ.
Κερασούντος 14, Αθήνα 115 28

Στο MIND BODY SOUL YOGA με την Face Yoga Specialist Alexandra Vekiari ετοιμάσαμε ένα Christmas Special Workshop Face Yoga με άρωμα Χριστουγέννων.

Θα εκπαιδευτείτε ώστε να μάθετε "μόνες σας" πως
-να αναζωογονήσετε όλο το πρόσωπο
-να ξεκουράσετε τα μάτια και να τονώσετε το βλέμμα
-να φωτίσετε την επιδερμίδα
-να κάνετε ένα DIY mini lift
-και πώς να χαμογελάτε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις
για το ρεβεγιόν αλλά όχι μόνο!

2019-05-11

d

Yoga and Soulful Live Music, Elie & Elena 20 €

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 στις 12 μ.μ. – 2 μ.μ.
Κερασούντος 14, Αθήνα 115 28

Η Έλενα θα μας καθοδηγήσει με απλότητα σε μια ροή από κινήσεις με στοιχεία εμπνευσμένα από τη Yoga και τους συμβολισμούς της. Στη Yoga, η κάθε στάση, η κάθε κίνηση, η κάθε αναπνοή, όταν είναι συνειδητή, μαγικά πράγματα συμβαίνουν... Η Έλενα Μιχαλοπούλου είναι δασκάλα Yoga, θεραπεύτρια Ταυλανδέζικου Μασάζ και σύμβουλος επιχειρήσεων, όπου με ψυχολογικά μοντέλα επιδιώκει να βελτιώσει τη παραγωγικότητα και να φέρει θετικές αλλαγές στη διάθεση και τη ζωή των εργαζομένων. Τα μαθήματά της είναι ένας συνδυασμός σωματικής και συναισθηματικής θεραπείας.