Yoga Practice

Απευθύνεται σ' όσους ξεκινούν το ταξείδι τους στη Γιόγκα, αλλά και σε ασκούμενους όλων των επιπέδων που θέλουν να κτίσουν τη προσωπική τους πρακτική εκτός του στούντιο. Διδάσκονται οι αρχές των αναπνευστικών τεχνικών, της ευθυγάμμισης και της συγκέντρωσης στη Γιόγκα.  Παράλληλα, τίθενται οι βάσεις, για όσους επιθυμούν το κτίσιμο της πρακτικής τους στο Διαλογισμό.

yoga

Yoga for All

Αυτή η μέτριας έντασης Vinyasa συστήνεται για ασκούμενους όλων των επιπέδων. Ο δάσκαλος θα σας προτείνει εναλλακτικές επιλογές, ώστε να προσαρμόσετε την ένταση κάθε στάσης και κίνησης στα μέτρα σας. Τάξη με ελεύθερη συνεισφορά ή χορηγία*.

*Τάξη με ελεύθερη συνεισφορά ή χορηγία:

Οι τάξεις με ελεύθερη συνεισφορά έχουν σκοπό να κάνουν τη Γιόγκα προσβάσιμη σε όλους. Είστε ευπρόσδεκτοι να μοιραστούμε τη πρακτική μας, πληρώνοντας ότι εσείς μπορείτε να προσφέρετε. Εάν μπορείτε να προσφέρετε περισσότερα, διασφαλίζετε με το τρόπο αυτό, ότι άλλοι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, μπορούν να συνεχίσουν τη πρακτική τους. Κανένας δεν θα απέχει λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

Yoga for All new

Hatha Yoga & Slow Flow

Ζεσταίνετε και προετοιμάζετε το σώμα σας μέσα από μια μεσαίου επιπέδου Vinyasa, απελευθερώνοντας την ένταση της ημέρας και στη συνέχεια βυθίζεστε στο σώμα σας μέσα από μια γειωτική πρακτική αποκατάστασης.

Στο πρώτο μέρος της πρακτικής, ο δάσκαλος θα σας καθοδηγήσει σε μια σειρά Xαιρετισμών στον Ήλιο και όρθιων στάσεων που συνδέονται μεταξύ τους και έχουν ροή (Vinyasa). Ανοιχτό σε όλα τα επίπεδα και για αρχάριους. Στη πρακτική αυτή εστιάζουμε στις βασικές αρχές των asanas (στάσεων) και pranayama (αναπνευστικές τεχνικές).

ge

Kundalini inspired Yoga Practice

Μαθαίνουμε πως  να αναπνέουμε σωστά, να ελέγχουμε την αναπνοή μας και πως να συνδυάζουμε στη πρακτική μας τη κίνηση με την αναπνοή. Σταδιακά εμβαθύνουμε στη πρακτική του Διαλογισμού, συνδυάζοντας αναπνοή, κίνηση, συγκέντρωση και mantras. Το πρώτο μέρος της πρακτικής περιλαμβάνει ασκήσεις και ακολουθίες από τη Hatha & Vinyasa Yoga, που μας βοηθούν να προετοιμάσουμε το σώμα μας και να αυξήσουμε την ενέργειά μας. Το δεύτερο μέρος της πρακτικής περιλαμβάνει kriyas (σετ ασκήσεων) της Kundalini Yoga,  αναπνευστικές τεχνικές και χαλάρωση. Τελειώνουμε με διαλογισμό. Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα των ασκούμενων. Προηγούμενη εμπειρία στη Yoga ή στο Διαλογισμό δεν είναι απαραίτητη. Η πρακτική αυτή, ακολουθεί όλες τις αρχές της Κουνταλίνι Γιόγκα, όπως διδάχθηκε από το Yogi Bhajan και χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό ασκήσεων, αναπνοών και ήχου που επιδρούν θετικά σε σωματικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο.

Kundalini Yoga

Gentle & Restorative Yoga

Βρείτε και πάλι τη δύναμη και την ευλυγισία σας.

Αυτή η ήπια πρακτική, που βασίζεται στις αρχές της Γιόγκα, θα αυξήσει τη κινητικότητα σας, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε. Θα σας βοηθήσει επίσης, να:

- βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας

- αυξήσετε την ευλυγισία της σπονδυλικής σας στήλης

- διώξετε την ένταση από τους ώμους σας

- αυξήσετε το εύρος της κίνησης στα ισχία σας

- ενδυναμώσετε τους μύες στο κορμό σας

- μειώσετε τις πιθανότητες πτώσεων λόγω αστάθειας

- ανακουφιστήστε σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο από χρόνιους πόνους

Όσο η πρακτική αυτή γίνεται συνήθεια, θα νοιώθετε γεμάτοι ενέργεια και θα μπορείτε να κινήστε ελεύθερα.

Gentle Age & Restorative Yoga

Dynamic Hatha Yoga Level 1-2

Η Δυναμική Hatha Yoga είναι μια πρακτική Γιόγκα, μεσαίας έντασης, που συνδέει τη κίνηση με την αναπνοή, με στόχο την επαναφορά μας στη παρούσα στιγμή. Τα περισσότερα μαθήματα συνδυάζουν στοιχεία της παραδοσιακής Ashtanga Yoga - συμπεριλαμβανομένων των Xαιρετισμών στον Ήλιο, της προετοιμασίας του σώματος για ισορροπία και στηρίξεις, τη δυναμική διάταση και τις αναπνευστικές ασκήσεις. Πρόκειται για μια πρακτική άσκησης και διαλογισμού που προάγει την ενδυνάμωση, την αντοχή και την ισορροπία, μειώνοντας παράλληλα το άγχος και αυξάνοντας ταυτόχρονα τη ζωτικότητα.

Επίπεδο 1-2

du

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

Τα μαθήματα ξεκινούν την ώρα που αναγράφεται στο πρόγραμμα. Παρακαλούμε, όπως προσέρχεστε τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη του μαθήματος. Αν το στούντιο είναι πλήρες, η πόρτα κλειδώνει μόλις ξεκινήσει το μάθημα. Εάν υπάρχουν ακόμα θέσεις, η πόρτα παραμένει ανοιχτή για 10 λεπτά. Παρακαλούμε, εάν καθυστερήσετε να εισέρχεστε ήσυχα.

Καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, η διαχείριση από μέρους μας ασκουμένων που προσέρχονται μετά την έναρξη των μαθημάτων είναι δύσκολη.